OPI *Cosmo With A Twist*

Vorige week konden jullie al de BarryM lak zien die ik kocht eerder dit jaar in Newcastle. Maar op de boot kocht ik ook nog 2 OPI lakken en vandaag laat ik jullie de 2e zien die ik kocht.

OPI is niet een merk waar ik echt hard voor loop. Vind de kleuren vaak wat saai en standaard. En persoonlijk hou ik daar niet zo van. Soms hebben ze wel hele mooie lakken er tussen zitten en hier doe ik dan ook echt wel wat moeite voor om deze te krijgen.

Cosmo With A Twist is alles behalve een saaie lak. De donkere paarse basis heeft een tal van Multi Chrome glitters in zich. Je ziet kleuren als goud, oranje, rood, roze, paars en blauw voorbij komen. De lak is dekkend met 3 dunne laagjes en droogt redelijk snel. Helaas zie je op je nagels vooral de roze, paarse en blauwe shift voorbij komen. En toch is de lak werkelijk prachtig.OPI is in Nederland te koop bij de bekende parfumerie winkels. Ik ben benieuwd of ik in Amerika nog een paar plaatjes kan vinden. Deze lak kocht ik dus op de boot naar Newcastle met 50% korting.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Cosmo With A Twist*

  1. […] de sterrenhemel nog een extra tandje bij te zetten lakte ik over Cosmo With A Twist  Diamond Glitter van BarryM. Een holografische glitterlak met wat grovere en fijnere glitters.Ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge