OPI By Nicole

Ze liggen al weer een enige tijd bij de Big Bazar in de schappen maar toen ze er net lagen en er nog volop keus was heb ik wat kleuren uitgezocht. Vandaag laat ik 3 van deze prachtige OPI by Nicole lakken zien.

Wat hou ik toch van de Big Bazar. Na Wet ’n Wild, L’Orèal en alle andere high end merken kwam nu ineens OPI by Nicole in de make up bakken te liggen. Deze verleiding kon ik echt niet weerstaan en sloeg mijn slag!
De flesjes vind ik zelf echt lelijk en onhandig. Ik kan de bolling van het flesje niet plaatsen maar ach als de inhoud maar prachtig is. En als die dan ook nog eens 15ml is hoor je mij al een heel stuk minder klagen over het flesje. De kwast is breed en lakt erg fijn.Never Give Up is een roze paarse lak met minuscule holografische glitters. Wauw ik ben echt dol op holografisch en moest deze lak dan ook meteen meenemen. Wat nog mooier is dat deze lak in 1 laagje dekkend is en enorm snel droogt!Kendall On The Katwalk is een prachtige glitterlak met een blauwe basis. De blauwe, paarse en groene glitters maken de basis helemaal af. Deze lak is dekkend in 2 laagjes en droogt ook weer lekker snel.Imagine If… is een prachtige holografische glitter topcoat. De blanke basis met holografische glitters is niet heel dekkend maar over een andere lak echt prachtig! Ook deze lak droogt lekker snel.Deze lakken kocht ik bij Big Bazar en ze kosten maar €3,99 per stuk. Vroeger toen deze lakken nog bij Douglas te koop waren betaalde je voor 1 OPI By Nicole lak €10,99. Dus ja ik ben blij met deze deal!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI By Nicole

 1. De eerste twee vind ik echt heel mooi. Ik wil ook ff gaan kijken voor deze lakjes!
  Lonneke onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Mooie kleuren! Never Give Up vind ik echt een mooi lak, leuke naam ook 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Maybelline Color Show Bleached Neons nailartMy Profile

 3. Wauw, alle 3 erg mooi! Goede keus! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Summer gradiënt – Nail ArtMy Profile

 4. Het zilveren lakje vind ik het mooist 🙂

 5. Ik heb ze toevallig gisteren ook gespot bij de Big Bazar! Heb er alleen geen meegenomen want er waren er niet zoveel meer en ik zag geen leuke kleurtjes.. Deze drie vind ik allebei super mooi, en vooral de laatste!
  Denise onlangs geplaatst…China Glaze summer 2014: Off ShoreMy Profile

 6. Mooie lakjes!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Essence Flashy PumpkinMy Profile

 7. Ik heb een paar weken geleden ook flink ingeslagen nadat een vriendin me tipte.

  Ook ik heb never give up, maar ik vond ‘m vreselijk op mijn nagels. De holografische glitters zakten in de lak en werden daardoor meer bubbeltjes. Heb jij dat niet? Zie het helaas niet zo goed op de foto’s.
  Ik heb er een post over op mijn blog, daar kun je de zinkende glitters zien. Zo jammer, want de kleur is prachtig!

  Kendall staat je ook erg mooi!
  Mijn kleine geheimpjes onlangs geplaatst…Gewoon omdat het kan…My Profile

  • Ik had juist bij deze lak daar geen last van waar ikzelf 3 hoeratjes voor riep! Ik heb zo’n soort lak van ColorClub en die doet dat wel. Jammer want het is zo’n mooi effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge