OPI By Nicole

Ondertussen al weer heel wat weken verder en ook weer nieuwe aanbiedingen heb ik nog steeds een 3tal lakken liggen die ik al had gedragen, geswatched en op de foto gezet maar gewoon nog niet online had gezet.

Ik vond het dus wel eens tijd worden om deze 3 OPI By Nicole lakken met jullie te delen. Ik kocht ze al een tijd geleden bij de Big Bazar en hier bij ‘mijn’ Big Bazar liggen nog steeds vele kleuren. De flesjes zijn wat apart vorm gegeven. Niet mijn smaak en met opruimen niet erg handig maar de inhoud is super met 15ml. De kwast is wat kort maar wel een redelijke brede kwast. Hij lakt prima.Plumroll Please is de eerste van de 3 en meteen ook mijn favoriet. De kleur is redelijk paars/roze. Ik hou in het najaar altijd wel van zulke kleuren al ben ik totaal niet seizoens gebonden met de kleur op mijn vingers. Met 2 laagjes is deze lak dekkend en hij droogt ook nog eens super. Ook in een combinatie doet ie het super!Blue Lace is een aparte beauty. Een blauwe teal achtige kleur met een prachtige groenige shimmer erin. Hierdoor heb je echt een lak op je nagels die steeds weer anders oogt. Ook deze is met 2 laagjes dekkend en droogt super snel.It’s All About The Glam, vind ik helemaal niet zo glamoureus. Het is een witte lak met zilveren shimmers wat opzich prachtig kan zijn. Helaas dekt de lak slecht en streept ook nog. Met 3 laagjes was hij nog niet dekkend. Erg jammer maar ik denk dat hij over een dekkende lak werkelijk prachtig zal zijn.

Ik kocht deze lakken destijds met een super leuke Big Bazar actie die ze nu hebben voor Ciaté lakken. 3 voor €10,-. Prima prijs voor zulke merken! Los kosten de lakken €3,99 per stuk!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI By Nicole

 1. wauw….die roze moet ik hebben! wat een gave kleur! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Fall Favorites Tag.My Profile

 2. Had al zo’n vermoeden dat die witte niet zo dekkend zou zijn, maar mooie shimmer! Plumroll please heb ik ook, prachtige, intense kleur! De blauwe ook prachtig 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Attitude- Nail ArtMy Profile

 3. Wauw, mooie lakjes. Vooral de bovenste twee zijn echt beauty’s!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…The Sporty Girl TAGMy Profile

 4. Plumroll please spreekt mij wel erg aan, het is wel een tintje die ik vaak zou dragen…en zeker het overwegen waard is…
  Petra onlangs geplaatst…W 7 Rock ’n Roll..Roll on shimmer…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge