OPI *Blue Chips*

Ow ow ow ow, wat waren er toch veel verschillende OPI lakken in omloop. Big Bazar, Op = Op Voordeelshop en niet vergeten de Action. Je kon je high end merken hartje flink ophalen want voor de kleine prijsjes kon je het haast niet laten liggen.

Ik heb diverse OPI lakken in verschillende winkels aangeschaft dus neem me niet kwalijk als ik niet meer weet welke ik waar heb gekocht. Maar hé wat maakt dat uit voor de lak? Niets toch? Want de flesjes zijn allemaal gelijk en hebben een inhoud van 15ml en de kwast is smal maar wel plat.Blue Chips, is een prachtige helder blauwe lak met mooie subtiele holografische glittertjes. De kleur sprak me enorm aan en met 2 laagjes was het een mooi dekkend geheel. De lak droogt lekker snel zoals bijna alle OPI lakken.

Volgens mij kocht ik deze OPI lak bij de Big Bazar en betaalde ik er €3,99 voor. Toen ik van de week bij ‘mijn’ Big Bazar binnen liep zag ik nog een aantal liggen. Dit verschilt wel per filiaal. Momenteel heeft de Op = Op Voordeelshop ook diverse OPI liggen voor een prijs van 2 voor €5,00.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OPI *Blue Chips*

  1. Ik heb ‘m ook, nog niet gedragen trouwens! Vind ‘m erg mooi met die holo glitter!
    NailTalk onlangs geplaatst…Yes Love – No. K021My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge