OohLaLacquer *Valentine Trio*

Valentijn is alweer een maandje geleden en diverse indie brands kwamen met prachtige duo’s en trio’s. Helaas wat later dan gepland maar voor alsnog laat ik jullie vandaag dit geweldige trio zien van OohLaLacquer.

Jullie hebben al een aantal lakken van dit geweldige indie brand hier voorbij zien komen. En ik word zeg maar niet minder fan van haar prachtige creaties. Van overvolle glitterlakken tot haar sprekende holografische lakken. En dit keer zelfs een creme lak gevuld met micro flakes. Gewoon wauw.

Smooches is de eerste van de 3. En lak met heel veel glitters. Roze en paarse holografische glitters en ook nog eens rode glitters. Dit alles zit in een blanke basis waardoor je de lak ook als topcoat kunt gebruiken. Ik depte 2 laagjes met een sponsje en deed er 1 laagje voor de egalisatie overheen.Muah is de creme lak waar ik het eerder al over had. Deze berry roze lak bevat prachtige gouden flakes. Met 2 laagjes is de lak dekkend en ook droogt hij nog eens lekker snel. Ik zeg good job Natassia!And last but not least, Tender Kisses. Deze licht roze holo bevat prachtige gouden shimmer en eveneens micro flakes. De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt snel. Wanneer de lak in de schaduw is heb je een mooie licht roze lak met gouden gloed en wanneer je de lak in het zonnetje doet heb je een geweldige mooie holografische lak.Helaas had ik geen zon en heb ik de foto’s met flits gemaakt zodat het holografische effect alsnog net zo goed te zien is.Ik kocht dit trio in de webshop van OohLaLacquer. Je kan de lakken nu los bestellen voor $10,00 per stuk. Doordat ze haar shop net heeft vernieuwd is de mogelijkheid om het naar Nederland te verzenden nog niet in haar shop toegepast. Wil je toch bestellen stuur haar dan even een mailtje en ze regelt het. Top service voor top lakken die zeker de moeite waard zijn!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to OohLaLacquer *Valentine Trio*

  1. Tender Kisses en Muah zijn twee hele mooi kleuren.

  2. oehh die holo 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Bitter.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge