Ooh La Lacquer *Rockaway Beach*

In mijn ‘I’m Back’ artikel konden jullie al lezen dat ik nog veel prachtige lakken voor jullie in het verschiet heb liggen. Ik heb er al een tijdje van kunnen genieten en dat deel ik nu heel graag met jullie.

Vandaag laat ik een super mooie lak zien van het merk Ooh La Lacquer. Het is wederom een indie merk. Een merk wat ik nog niet eerder heb laten zien en voor een aantal van jullie misschien wel helemaal nieuw is. Ze maken echt de prachtigste holografische lakken dus ik was al snel verkocht. Ook is Ooh La Lacquer 3-free wat inhoud dat de lakken geen Formaldehyde, Toluene, Dibutyl Phthalate (DBP).Rockaway Beach is een prachtige zachte turquoise/zeegroene lak met een lineair holografisch effect. De substantie is goed vloeibaar en vloeit mooi over je nagels. Rockaway Beach is dekkend in 2 a 3 dunne laagjes en geeft een prachtige glans.

Ooh La Lacquer lakken zijn te koop in hun eigen Etsyshop. Dit is een super makkelijk platform voor alle leuke kleinere merkjes. Momenteel zijn de lakken weer afgeprijsd en kost deze mooie Rockaway Beach $5,00. Ook zijn de verzendkosten relatief laag vanuit Amerika. Voor 1 lak betaal je $7,00.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Ooh La Lacquer *Rockaway Beach*

  1. Wat een prachtige lak!
    Daphne onlangs geplaatst…Essence Advent kalender: Dag 3.My Profile

  2. Wauw! Heerlijk kleurtje ook zeg!
    NailTalk onlangs geplaatst…Hema Long Lasting 44My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge