Ooh La Lacquer *Purpendicular*

Ooh La Lacquer is 1 van mijn favoriete merken als het over indie lakken gaat. Ze maakt prachtige kleuren in prachtige finishes. Dat maakt voor mij dat haar lakken wel echt meer aandacht verdienen.

Als je van mooie gekleurde holografische lakken houd dan zijn de lakken die Nastassia maakt echt een must have. Ik leerde de lakken kennen via Nailtalk en kocht mijn eerste ongeveer een jaar geleden.

Purpendicular, is een licht paarse lak die net wat donkerder is dan een lila lak. De prachtige paarse basis bevat een mooie en sterke lineaire holo. Ook lijkt de lak nog een tikkie metallic te bevatten. De lak droogt erg snel en is dekkend met 2 laagjes.Helaas heb ik deze lak niet meer kunnen vinden in de webshop van Ooh La Lacquer. Wel heeft ze tal van andere prachtige lakken te koop. Ik vind persoonlijk de Ooh La Lacquer lakken niet heel duur. De prijzen verschillen tussen de $7,00 en de $9,00
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge