Ooh La Lacquer *Poolside Paradise*

Ow die naam alleen al doet mij verlangen naar een heerlijke vakantie. Lekker in het zonnetje aan het zwembad. GENIETEN! Helaas moeten we het voor nu even doen met de vrieskou en prachtige lakjes.

Afgelopen weekend heb ik een bezoekje gebracht aan de vakantiebeurs. Echt een leuke aanrader voor volgend jaar. Het is echt even alsof je een dagje vakantie aan het vieren bent tussen alle leuke vrolijke stands vol informatie. Bij thuiskomst had ik meteen het gevoel om het zomer gevoel te willen doorzetten. Dus ik dook in mijn stash en kwam deze super leuke Ooh La Lacquer lak tegen.

Poolside Paradise, ja ja daar is de naam van deze heerlijke blauwe lak. Maar hij is meer dan alleen blauw. De lak bevat een prachtig holografisch effect maar ook nog macro flakes. Dit alles maakt de lak geweldig! Met 2 laagjes is de lak dekkend, wel duurde het iets langer voor hij compleet droog was.Je moet dus iets langer stil zitten maar ik vind dit zeker geen probleem. De lak is prachtig dus dan heb ik dat langer wachten er wel voor over. De lak glittert super mooi, wat in direct zonlicht nog mooier is. Ooh La Lacquer is te koop via hun eigen Etsy shop. Per flesje betaal je $10,00 voor 15ml.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ooh La Lacquer *Poolside Paradise*

  1. Die kleur is zo WAUW. Echt een beauty!
    NailTalk onlangs geplaatst…Win 3x Foxy PawsMy Profile

  2. […] – Poolside Paradise – $10,00 Wil je de volledige review van Poolside Paradise lezen? Dat kan hier. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn eerste echte nail art filmpje vinden dus laat zeker een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge