Ooh La Lacquer *Coral Reefer Madness*

We knallen het nieuwe jaar gewoon goed in. Een prachtige holografische indie lak. 2 liefdes waar ik vorig jaar enorm ben gevallen. Toen ik afgelopen jaar lakjes voorbij zag komen van Ooh La Lacquer was ik verkocht.

Ooh La Lacquer is een indie merk uit Amerika. Zoals bijna alle indie merken. Maar maakt dat uit? Nee, de verzending is alleen wat duurder maar ze zijn er zeker niet minder mooi om. Dus zo bestelde ik afgelopen zomer een aantal van Ooh La Lacquer.Coral Reefer Madness is dan ook wel een erg zomers lakje. Maar daarom nog lekkerder om het jaar mee te beginnen. Het is een koraal roze/oranje lak met een prachtige holografische finish. De lak is enorm goed gepigmenteerd en vloeit lekker uit. Met 2 laagjes is de lak dekkend. De lak droogt lekker snel en zie je die glans? Dat is de lak zelf.Nog een foto met flits zodat je goed het prachtige holo effect ziet!Ooh La Lacquer heb ik gekocht via Etsy. Daar hebben ze een eigen shop. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen en met zo’n aanbieding heb ik ook deze lakken gekocht. Mocht deze aanbieding er niet zijn dan betaal je $10,- per lakje. Afhankelijk van het aantal lakken worden de verzendkosten berekend.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ooh La Lacquer *Coral Reefer Madness*

  1. Wauw zeg wat is deze mooi!
    Lonneke onlangs geplaatst…COTM | GlitterMy Profile

  2. wat een heerlijke vrolijke lak om naar te kijken, …
    Petra onlangs geplaatst…Challenge Of The Month: Glitter…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge