Only You *Make Me Blue*

Het is alweer vrijdag. De laatste dag van deze werkweek alweer. En speciaal voor deze laatste vrijdag van de week 😉 laat ik jullie mijn kerstlakje zien.

Mijn kerstlakje, nu pas? hoor ik je denken… Nou ja, ik kocht voor kerst een super leuk blauw glitter jurkje en in mijn gehele stash kon ik gewoon geen enkele blauwe lak vinden met dezelfde kleur blauw als mijn jurkje. Drama dus! Totdat ik op de blog van Nailtalk een prachtige blauwe lak zag.Make Me Blue is een lakje uit de Christmas collectie van Only You. Only You is het ‘huismerk’ van ICI Paris XL vooral op gebied van nagellak. Maar ze hebben ook andere makeup producten. Make Me Blue is een helder blauwe toch iets donkerder blauwe lak. Ook bevat de lak enorm veel holografische deeltjes en zie je de scatter holo terug op je nagels. Met 2 laagjes is de lak prachtig dekkend. De droogtijd is gewoon. Niet snel maar ook niet langzaam, gewoon goed.

Op mijn ringvinger maakte ik nog wat leuks. Ik pakte wederom een velletje vinyls van svenjasnailart.de. Ik lakte mijn nagel als basis met Orly – Mirrorball. Echt een super mooie zilveren holografische lak. De volledige review komt snel! Ik plakte hierover een X-vinyl, daarover een laagje Make Me Blue, vinyl eraf en klaar!DSC_1291-BorderMakerHelaas is Make Me Blue niet meer verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Toen ik deze op het laatste moment kocht voor de Kerstdagen was dit helaas al het laatste moment dat deze super leuke lak in de winkel stond. Maar er zijn nog wel andere prachtige Only You lakken voor €5,55 per stuk te koop.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Only You *Make Me Blue*

  1. Jaaa hij is mooi he 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Win 4x LacquesterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge