On A Silver Platter

Hoeveel kerstcollecties ik in Amerika al heb gezien? Ik heb werkelijk geen idee. Wel weet ik dat dit er veel waren. Ook merken waarvan ik nog nooit zo’n soort kerstcollectie van had gezien. Dit alles maakte het voor mij wel weer leuker om zo eens goed te snuffelen en rond te kijken wat er allemaal was. En ineens was daar het schap met prachtige glitterige Essie lakken.

DSC_3131-BorderMakerOok bij Essie stond dit maal een feestelijke display met prachtige glitter lakken opgesteld. Deze collectie is de Encrusted Treasures. Het zouden dus een soort van textuur lakken moeten zijn met enorm veel glitters. Oke, interessant en erg mooi! Ik mocht van mezelf 1 lak uit deze collectie uitkiezen en zo gezegd zo gedaan.

On A Silver Platter is een super aparte glitterlak. De glitters bestaan vooral uit een soort wit gouden glitters met blauwe glitters. Als je dan ook nog eens onder helder ligt staat lijken het wel iet wat holografische glitters. Heel erg mooi dus! De flesjes van Essie veranderen eigenlijk niet. De witte dop, 13,5 ml als inhoud alleen heeft deze niet de soepele brede kwast maar een smalle ronde kwast. Dit was erg wennen aangezien ik de brede kwast van Essie gewend ben bij hun lakken.

DSC_3133-BorderMaker

De lak droogt enorm snel. Ik denk dat dit komt door de hoeveelheid glitters die de lak bevat. Hij is ook nog eens heel erg mooi dekkend in 2 laagjes. Maar of het een echte textuur lak is? Nee ik vind van niet. Het is eerder een heeeeeeeeeel iet wat ruwe lak. De naam textuur zal ik het zeker niet geven.

DSC_3102-BorderMaker DSC_3103-BorderMaker DSC_3106-BorderMaker

Helaas was het verwijderen van deze lak een minpuntje. Het was best rampzalig te noemen. Maar voor zo’n mooie lak moet je dan ook maar wat overhebben toch?!

Ik heb deze lakken nog niet in Nederland gezien en ik vermoed ook niet dat ze nog gaan komen. Maar mooi is ie zeker.

Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to On A Silver Platter

  1. Hij is erg mooi! De blauwe uit deze collectie (Lots Of Lux) is trouwens wel echt een textured lakje.

  2. Wat een mooie lak! Ja glitters verwijderen is nooit een feestje helaas

  3. eerste essie lak waar ik niet het WOW gevoel bij hebt, agh kan niet alles mooi vinden haha. Al vind ik het blauwe erin wel apart en er wel bij passen zeg maar, je snapt het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge