Oh My Gosh!!!!

Een tijdje terug was er een leuke actie bij Kruidvat. 1+1. Hier heb ik aardig wat lakjes mee in geslagen zo ook mijn eerste Oh My Gosh lakje. Ik stond er zo eens tussen te kijken en waar er normaal veel saaie kleuren tussen staan viel deze lak mij enorm op.

Purple Rain! De naam klinkt heerlijk en doet mij denken aan min favoriete cocktail. Maar nu hebben we het over een pracht lak!

Deze prachtige paarse lak bevat enorm veel glitters. Zilver, Blauw en Paarse glitters vormen deze lak tot deze beauty. Hij lijkt enorm veel op Gasoline van Gosh. 

De Oh My Gosh lakjes zijn klein en zien er schattig uit. De potjes bevatten 5ml en de kwast is gewoon erg simpel. Ronde kwast en niet te dik. Gewoon een standaard kun je wel zeggen

Toen ik begon met lakken schrok ik eigenlijk best wel. De lak was enorm sheer (doorzichtig dus). Dit gaf mij een klap in mijn gezicht want ik vond hem zo mooi… Nou ja we gaan gewoon kijken hoeveel laagjes hij nodig heeft om te dekken.

De lak droogde erg vlug dus dat was een voordeel en hij was toch dekkend in 3 laagjes. Dit viel echt reuze mee! 

Sorry voor de overbelichting op de foto maar zo kreeg ik de kleur van de lak het beste in beeld. Ik ben toch erg blij dat ik deze heb meegenomen.

Hebben jullie al een Oh My Gosh lakje? 

De Oh My Gosh lakken zijn te koop bij Kruidvat en kosten €3,99

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Oh My Gosh!!!!

  1. Mooie kleur! Ik heb nog geen Oh My Gosh lakje, ik dacht dat het niet zo’n speciale kleurtjes waren. 🙂

  2. Heb er zes gekocht… Vond ze cute en er zitten super mooie kleuren bij.

  3. Prachtige kleurtje! Nog best een leuk prijsje denk dat ik toch maar eens ga kijken voor deze lakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge