Ocean Blue

Een aardige tijd terug was ik te gast op het HEMA event en ik heb echt prachtige lakjes voorbij zien komen. En na een aantal buitenlandse merken is het nu tijd voor een lak van eigen bodem.

De make up hoek van de HEMA kan ik me echt al heugen sinds ik met mijn moeder mee ging kijken naar al die make upjes. Er is veel veranderd want Miss Helen is niet meer en tegenwoordig is het gewoon HEMA. Of de kwaliteit gelijk is aan vroeger durf ik niet zo goed te zegen wel weet ik dat de flesjes wat groter zijn en met 11ml ook best aan de grote kant. De kwast is niet helemaal rond en iet wat plat. Wel is deze recht afgesneden.Ocean Blue, is zoals je al doet verwachten bij zo’n naam een prachtige blauwe lak met heel veel minuscule shimmers. Eindelijk geeft ook de HEMA zijn lakken namen. Ik vind dit zeker een pluspunt! Ocean Blue is dekkend in 2 laagjes en geeft een prachtige glans. Wat mij ook opviel is dat de lak enorm snel droogt.HEMA lakken zijn te koop bij de HEMA (Like duh!). Ze hebben verschillende lakken maar deze Ocean Blue behoort tot de Long Lasting Nail Polish lijn. Deze lakken kosten €2,50 per stuk.

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Ocean Blue

  1. Ahhh die shimmer… wauw! Mooi diep blauw lakje!
    NailTalk onlangs geplaatst…H & M – PinkMy Profile

  2. Prachte lak, en de namen nu zijn inderdaad een pluspunt 🙂

  3. Die gaat op de wenslijst!
    Pippi onlangs geplaatst…Dag 1627: ErvaringsdeskundigeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge