Nude….

Zo we zijn weer terug van weg geweest. Er gebeurde vorige week zoveel om mij heen dat het eigenlijk een beetje te veel werd. Aangezien dit niet alleen leuke dingen waren moest ik even keuzes maken. Dus even tijd voor mezelf en genieten van de dingen die gepland stonden voor het weekend. 

Zoals jullie vorige week konden lezen gaan Essence maar ook Catrice hun assortiment weer eens vernieuwen/verversen. Vandaag heb ik een lakje voor jullie van Essence en helaas zal deze op korte termijn verwijderen uit het schap.
Zoals jullie kunnen zien heb ik een oud en een nieuw flesje en beide zijn dezelfde lak. Hazelnut Cream Pie is een prachtige nude kleur met een subtiele roze glans erin. Deze glans zie je bijna niet alleen als er een vel licht op schijnt. 


Mijn eerste aanraking met de Nude Glam lakjes van Essence was ten tijden van de oude collectie. De kleine 5 ml flesjes met ronde kwast. Tegenwoordig zijn ook de Nude Glam lakjes te koop in de vernieuwde flesjes met 8ml en de platte brede kwast. 


Dit mooie lakje is dekkend in 2 laagjes en geeft een mooi naturel effect op je nagels. Het is gewoon heel basic en soms kan je juist daar jezelf perfect in vinden. De Nude Glam lakjes geven een geweldige glans, een gel finish en drogen lekker snel.

Mocht je nog interesse hebben in dit mooie lakje van de Essence Nude Glam lijn dan kun je nu je slag slaan want ze zijn nu nog te koop bij Kruidvat met 50% korting. Dus in plaats van €1,69 betaal je €0,85. Leuk voor zo’n prachtig lakje!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge