Nova

Nova, een naam die je aan sterren doet denken. Altans mij wel. De levensloop van sterren worden dan ook Nova genoemd. China Glaze heeft 1 van zijn prachtige lakjes naar deze levensloop vernoemd. Nova is een prachtig lakje en doet zijn naam eer aan.Nova bestaat uit heel veel glitters. Micro en gewone glitters. Deze glitters zitten in een blanke basis en vormen daarom een prachtig geheel. De glitters zijn zilver en holografisch waardoor je een diepte krijgt in de glitters. Werkelijk prachtig om te zien.

Ondanks dat de China Glaze lakjes normaal heerlijk vloeibaar zijn en met de smalle kwast makkelijk te lakken zijn was dat bij dit lakje net iets anders. De substantie was wat dikker maar ook dit lakte lekker met de dunne soepele kwast. 


Door de dikke substantie heb ik maar 1 laagje gelakt en toch gaf het een dekkend effect. De lak droogt zoals bijna iedere glitterlak enorm vlug. Zelfs ondanks de dikke substantie. 


Nova kocht ik in een buy 2 get 1 free pakketje. Ik vond de prachtige combi bij Transdesign. Daar betaalde ik $5,98 voor 3 prachtige China Glaze lakjes.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nova

  1. Echt heeel erg mooi lakje! Ik ben sowieso fan van China Glaze. Leuke lakjes en nog redelijk betaalbaar;).

  2. Wauw! Echt een prachtige lak!

  3. Nova… Is inderdaad iets met sterren! Vandaar mijn naam! I like it, alleen vind de glitters er altijd zo verdosie moeilijk af te krijgen… Ach ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge