Nog een dag…

Vandaag alweer tweede kerstdag. Wat gaan de dagen snel! Nog even en we blazen 2012 uit. Maar voor vandaag nog een speciale nail art omdat het toch nog een beetje kerst is!
Ik lakte mijn nagels met Red Satin van China Glaze. Deze komt uit de Holiday Joy collectie speciaal voor de feestdagen en 1 van de weinige rode lakken die ik echt mooi vind. Hierover heen heb ik op 1 nagel de Angel Wings gelakt. Deze gouden holografische glitterlak komt uit de zelfde collectie en past er echt perfect bij. Op de overige nagels heb ik met de gouden stempellak van Dashica sneeuw/kerst sterren op gestempeld. Dit zelfde patroon zie je veel terug op kerstballen vandaar dat ik hier voor koos.


Doordat het subtiel is en niet overheerst vind ik het een prachtige combi en perfect voor een 2e kerstdag.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge