New To Me

Soms zijn er ontdekkingen die je pas later doet of zelfs op een willekeurig moment. Dit kan zijn met muziek maar ook met beauty producten, eten en zo nog heel veel meer dingen. Ik ontdek de laatste tijd steeds meer. En waar dit door komt ik heb geen idee! Maar wil dit zeker met jullie delen vandaar mijn nieuwe categorie.

Ik ben in sommige dingen een laatbloeier al noem ik het zelf gewoon eigenwijs. Niet met de grote groep mee willen en daardoor later pas kijken of ik iets leuk vind dan wanneer iedereen dat doet. Tja ik weet het, ik ben soms gewoon een vreemd kind 😉

Toen ik voor het eerst de films van Twilight zat te kijken kwam er een liedje voorbij wat mij emotioneerde. Ik zocht het op Spotify op en het werd hier in huis 1 van de favo liedjes!

Oke, het klinkt suf maar ik kijk heel graag naar The Bold And The Beautifull. Geen idee maar ik ben best een soap sucker 😛 En al een aantal keren kwam er een nummer voorbij dus samen met mijn Shazam app (ook een echte aanrader) ging ik luisteren welk nummer dit was. Oke, WOW!

Dan verder zoeken op de zangerres en wat blijkt! Het nummer hierboven is van dezelfde dame namelijk Christina Perri. Nu luister ik haar muziek al een paar dagen en ze heeft me helemaal meegenomen in haar muziek <3 WOW.

Ik kende haar nog niet en voor mij is ze dan ook een nieuwe ontdekking maar ik vind haar muziek echt goed!
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to New To Me

 1. Ik ken haar van Jar of Hearts, wat een prachtig nummer! Muziek kan zo emotioneel zijn!
  NailTalk onlangs geplaatst…Max Factor – MarshmallowMy Profile

 2. hih heel herkenbaar dat pas later dingen doen, het verschil is wel dat jij het pas doet omdat het jou leuk lijkt en niet omdat je er dan bij hoort…bewuste keuzes maken is prima eigenschap dus!
  Petra onlangs geplaatst…Claire’s Multi coloured lipsticks …My Profile

 3. wat een leuke nummers zeg had ik niet verwacht, leuk dat je het deelt
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge