*New To Me*

Wendy NewMensen die mij volgen op Instagram hadden al kunnen zien dat ik een tijdje terug mijn knutsel hobby weer heb opgepakt. Plakboeken, kaarten, tekenen je kan het niet gek genoeg verzinnen en ik heb er mijn kast mee vol.

Zoals velen van jullie loop ik graag zo nu en dan (lees als in minstens 1x per week ongeveer) de Kruidvat in. En 2 weken geleden zag ik ineens leuke kleurboeken liggen. Ik kon deze natuurlijk voor 99 cent per stuk niet laten liggen. Heerlijk weer eens wat nieuws.
Hier enkele voorbeelden uit beide boeken:

Onder het genot van een lekker muziekje, kleuren en knutselen. Ik word er altijd rustig van en het is wat anders dan met de computer bezig te zijn.


Hebben jullie ook zulke hobbies waar je lekker rustig van word (buiten nagelslakken natuurlijk ;)) ??
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to *New To Me*

 1. Ohw ja! Bij de Action heb je nu ook hele gave kleurboeken. Kan me daar absoluut een poosje mee vermaken! Mooie boeken heb je, veel kleur plezier!
  NailTalk onlangs geplaatst…Only You – 754 Mirror MirrorMy Profile

 2. haha, ik las dat als nagel-slakken, bah!
  Nienke onlangs geplaatst…BPS eye shadow palette review & swatchesMy Profile

 3. Wat leuk zeg en creatief van je. Ik vind naast mijn nagels het leuk om dingen voor in huis te maken.
  Lonneke onlangs geplaatst…Tge 31 day Challenge Day 10: GradientMy Profile

 4. Ik hou ook van kleuren en plakken en creatieve dingen maken! Zo’n kleurboek lijkt me echt heel ontspannend trouwens, ik ga eens kijken of ze hier nog zijn
  Kimberly onlangs geplaatst…Essence ‘Hello Autumn’ review + lookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge