New In *Telefoonlenzen*

WHOEHOE!! Eindelijk was het zo ver en mocht ik vorige week vrijdag een nieuwe telefoon uitzoeken. Mijn abonnement verliep dus tijd voor weer wat nieuws.

Mijn oude telefoon deed het nog prima. Alleen werd foto’s maken een steeds groter probleem. De lens was beschadigd en stond vol krassen. Dus vrienden zeiden steeds dat het leek alsof ik in een sauna stond foto’s te maken. Maar goed iets nieuws vind ik ook altijd wel erg leuk.

Na lang twijfelen is mijn keus gevallen op de Sony Xperia Z3 Compact. De gewone Z3 vond ik wat aan de grote kant dus de compacte versie vind ik meer dan prima. Ik had al wat hoesjes en dergelijke besteld zodat wanneer de telefoon uit zijn doosje kwam ik meteen veilig een bescherming om heen kon doen. Maar na wat rond struinen op eBay kwam ik ook telefoonlenzen tegen. Deze kun je op je telefoon clippen zodat je ander soort foto’s kan maken.

In 1 pakketje zitten 3 lenzen met 2 lenzendoppen, een opzetclip en een bewaarzakje. Een Fish Eye Lens van 180°,Wide lens 0.67x en een Macro Lens. En eigenlijk was laatst genoemde het interessantst.Heel toevallig kreeg ik ze zaterdag, een dag later dan dat ik mijn telefoon had, binnen. Ik had ze op 26 Okotber besteld dus dat was nog vrij snel. De lenzen zaten allemaal afzonderlijk in bubbeltjes plastic verpakt. Dus er kon weinig tot niets mee gebeuren.

Leuk speelgoed wil je snel uitproberen dus ik maakte wat foto’s en plaatste er 1 op Instagram. Kreeg meteen leuke reacties en besloot dus maar een artikel te wijden aan mijn minispeelgoedjes.

De lenzen kun je makkelijk via een schroef mechanisme op de clip zetten en weer verwijderen. De clip is aan de binnenkant goed beschermd en dus hoef je niet bang te zijn voor krassen op je lens zelf.Ik gebruikte voor de foto’s een flesje nagellak om zo aan jullie te kunnen laten zien wat de lenzen precies doen.

De fish eye lens maakt een bol geheel. Wel grappig maar handiger voor groepen mensen of voor de lol. Niet persee handig voor mijn blog.De wide lens zit op de macro lens. Niet heel handig omdat de macro lens maar een klein randje heeft en dus alleen niet makkelijk te verwijderen is. De foto’s die deze lens maken zijn wel wat boller dan de normale foto’s maar maken het geheel net wat wijder om het net wat makkelijker op de foto te krijgen.De macro lens. Mijn aboslute favoriet! Nu al. De foto’s die ik hier mee kan maken zijn fantastisch. Ik kan zo dichtbij het object komen dat glitters in flesjes nagellak of op mijn nagels nog net niet te tellen zijn.Ja ik ben echt heel blij met dit speeltje. Hier nog enkele foto’s die ik er mee maakte.Ik bewaar ze veilig in het daarvoor bestemde zakje. Maar mocht er iets mee gebeuren zou ik niet meteen getreurd zijn want de prijs van deze leuke gadget is echt minimaal. Ik betaalde er $6,67 voor dat is omgerekend €5,33 en dat zonder verzendkosten bij deze verkoper!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge