NEW Color Victim

Alweer best een tijdje geleden was ik in Duitsland. Gewoon even wat boodschappen doen en een bezoekje aan de DM Drogist. Het gebeurt wel vaker en deze keer nam ik 2 nieuwe P2 lakken mee!

Net als Catrice en Essence verandert ook P2 2x in het jaar zijn vaste assortiment. En ook bij P2 komen er prachtige nieuwe lakken bij. En als je denkt dat je alle kleuren wel een x gemaakt zou hebben zitten er toch ook weer nieuwe ontdekkingen tussen.
De flesjes van P2 vind ik echt prachtig. Eenvoudig vierkant en een prachtige maar met duidelijke zilveren opdruk. De inhoud van de flesjes is 8ml en de platte kwast lakt super.Color Victim – 621 Summer Calling is een super mooie warme oranje lak waar mooie gouden glittertjes in zitten. Deze lak doet mij denken aan de schittering van de warme zonsondergang in het water. De lak is dekkend in 2 laagjes en droogt lekker snel.Color Victim – 999 Aloha Dreams is een knallende groene lak. Zo groen als het net gemaaide gras of de blaadjes aan de bomen. Ook deze lak is dekkend in 2 dunne laagjes en droogt lekker snel.P2 is helaas niet te koop in Nederland maar vlak over de Duitse grens zitten veel verschillende DM Drogisterijen. Hier verkopen ze P2 en de lakken kosten maar €1,55 per stuk. Zeker een bezoekje waard!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to NEW Color Victim

  1. Woah die groene is gaaf!
    femketje onlangs geplaatst…Models Own – Jack Frost.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge