NEONaturals

Ja, de korte dagen en de feestdagen komen inzicht. Neon colors die de dagen opfleuren of de Naturals die het allemaal wat rustig houden. Voor ieder wat wils zou je zeggen. Catrice komt half december met een nieuwe Limited Edition genaamd NEONaturals. De naam zegt het al een combinatie tussen Neon en Naturals. 


Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICE nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige ‘moon’ manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!
Bron: Persbericht Catrice

Al nieuwschierig naar de kleuren? Nou ik wel! 

De Neon versus Natural bevat 6 felle knal kleuren. Die misschien de meeste mensen doet denken aan de zomer. Ondanks dat dit echte knal kleuren zijn met een wow effect zijn ze perfect te combineren met de Naturals. Adviesprijs: €2,69

De NEON lakjes zijn te verkrijgen in de kleuren (van links naar rechts):

Dan hebben we nog de Naturals. Ja, ook hier zijn 6 kleuren van beschikbaar. Dit zijn meer de aarde tinten en geven het geheel een hele mooie warme en rustige look. Wanneer je ze niet combineert creëert het een ware elegante look op je nagels. Adviesprijs: €2,69
De Naturals lakjes zijn  te verkrijgen in de kleuren (van links naar rechts):


Revolutionair als de maanlanding, maar dan voor nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips.
bron: Persbericht Catrice

Buiten al deze mooie lakjes heeft Catrice er dus nog een leuk setje bij. Namelijk een nail art kit. Hier kun je prachtige creaties mee maken. Hij bevat een Nail Art Brush en Tip Guides en om het totaal af te maken wat styling tips. Adviesprijs: €3,59


Deze Limited Edition is verkrijgbaar vanaf half December 2012 t/m half Januari 2013 in de Kruidvat en Trekpleister winkels.

Ik ben super benieuwd naar deze 12 lakjes. Jullie?

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to NEONaturals

  1. vooral de naturels lijken me erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge