Nailpolish for Charity

Liefdadigheid, goede doelen, steentje bijdragen of hoe je het ook wil noemen. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Als ik een goed doel kan steunen op een ‘leuke’ manier ben ik vaak wel iemand die zijn bijdrage levert.

Wat als je een goed doel kan steunen door simpel weg een lakje te kopen? Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, het merk heeft weer wat verkocht en jij? Jij krijgt een beloning door middel van een prachtige lak. Vandaag laat ik mijn ‘beloningen’ zien want het zijn werkelijk plaatjes!

Caroline van Lacquester maakte een tijdje geleden een geweldig mooie turquoise holografische lak genaamd Tur Quasi Groen. Een lak die ze speciaal gemaakt heeft voor Dierenthuis. Van iedere lak die er verkocht word stort Lacquester €6,00 naar Dierenthuis.

Dierenthuis is een organisatie die een thuis biedt aan katten en honden, en zelfs een paar paarden, die door hun ziekte of gedragsproblemen nergens meer terecht kunnen.
Veel van de dieren zijn heel slecht behandeld. In laten slapen is geen optie bij Dierenthuis. De dieren mogen daar voor altijd blijven en gewoon zichzelf zijn samen met hun medebewoners.
Dierenthuis wordt gerund door vrijwillegers die al hun tijd en liefde wijden aan het welzijn van de dieren daar. “

Tur Quasi Groen is dekkend in 2 a 3 dunne laagjes en droogt super snel. Ja, ik ben blij dat ik het Dierenthuis lakje heb besteld en zo mijn bijdrage heb geleverd want met 5 huisdieren kan ik wel zeggen dat ik een echte dierenvriend ben.
En nog even 2 foto’s met flits om te laten zien hoe mooi het holografische effect is.

Nu een ander lakje wat na het zien en lezen mij enorm aan het hart ging. Rica is een Amerikaans indie merk waar jullie misschien al wel eens van hebben gehoord in de vorm van stempellakken. Toen ik in haar shop een lakje zag waarvan 25% van de opbrengst naar de Hart Stichting gaat werd ik nieuwsgierig. Toen ik de omschrijving had gelezen MOEST ik deze lak gewoon hebben.

This Heart Of Mine is for a very special cause. February is American Heart Month. This cause is very important and dear to me. A very good longtime friend of mine has the Long Q T syndrome and it affects her heart. Please take a moment to visit www.heart.org to learn about heart risks and stroke. Find out how you can stay heart healthy!

This Heart Of Mine is a gorgeous bright red colored holographic polish. 25% of the sales from This Heart Of Mine will go directly to American Heart Association.”

Zoals jullie kunnen lezen is deze lak gemaakt voor iemand met het Lange QT Syndroom. Ik schreef hier al eerder een artikel over omdat sinds vorig jaar dit ook bij mij is geconstateerd. This Heart Of Mine is een prachtige rood roze holografische lak die dekkend is in 3 dunne laagjes. Ik bracht op mijn ringvinger een vinyl aan in de vorm van een hartslag. Ik vond dit wel enorm passen bij de lak en de gedachte. Dus wederom een goede bijdrage voor een goede stichting!Steun jij ook goede doelen of doneer je liever gewoon een bedrag. Ik persoonlijk vind zulke supports altijd wel goed. Ik ben in ieder geval erg blij met deze 2 lakjes en de doelen die ik er mee steun.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nailpolish for Charity

  1. Twee prachtige lakjes zeg!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Black Friday Indie SalesMy Profile

  2. Wauw, erg mooie lakjes! En wat goed dat er gelijk een goed doel mee wordt gesteund!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge