Nail The Mail Box

Wat is er leuker dan NailMail? Juist! Dinsdag ochtend kreeg ik een mailtje van DPD. Die middag zou mijn eerste NailTheMail Box bezorgt worden. Ik was zo benieuwd!!!

Voor de gene die niet weten wat de NailTheMail Box in houd. Het is een box met nagellak maar je weet niet wat er in zit. Je hebt 2 versies. 1 met gemengde merken, van indie tot commercieel en de andere box bevat alleen indie lakken. Ik koos de indie box. Het thema van deze box was Princess Pink dus ik twijfelde geen seconde!Toen ik de box uitpakte werd ik meteen vrolijk. De box bevatte 2 Appeal4 lakjes, een Ms. Sparkle lakje en een cuticle balm. Ik had nog geen 1 lakje van deze merken dus dubbel geslaagd.Als eerste laat ik jullie Appeal4 – Pinky Pine zien. Een mooie roze lak met een blauw paarse shimmer. Die je zelfs op je nagels terug ziet. Op de foto’s iets minder helaas. Ook bevat de lak nog een micro flake. De lak dekte met 2 laagjes en de droogtijd was goed.Ook zat er een glittertopcoat bij van Appeal4. Ik lakte Coconut Pine over Pinky Pine. Een witte glitterlak in een blanke basis. De glitterlak bevat maar liefst 4 verschillende soorten glitters. Grote hexagons. gewone hexagons, glitters en flitters. Alle 4 in een matte vorm. Ik bracht 1 laagje aan over Pinky Pine. De laatste lak die in het doosje zat is van Ms. Sparkle. Een prachtige witte basis lak met een mooie roze shimmer en ook nog eens een prachtige roze micro flake. Dat deze lak de naam Princess Diaries #2 mag dragen vind ik dan ook niet meer dan terecht. Want het is echt een super mooie lak! De lak is net niet helemaal dekkend met 2 laagjes maar ikzelf vind het bij zo’n lak meer dan genoeg. De lak droogt vrij snel.Al deze lakjes en dan nog een Cuticle Balm van Vølve zaten dit keer in deze geweldige NailTheMail Box. En dat alles voor €20,00. De boxen gaan altijd vrij snel dus wil jij ook zo’n super toffe surprise box? Bestel dan snel deze super leuke NailTheMail Box!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail The Mail Box

  1. Dat roze lakje van Appeal4 is zooo cute! 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Review September – NailBox.nlMy Profile

  2. agggh, het lakje met de witte hexagons vind ik zo bijzonder…echt leuk!

  3. […] al genoeg over dit merk gehoord maar liet het altijd maar voor wat het was. Toen ik in Oktober de Nail The Mail box bestelde had ze ook enkele Glisten & Glow lakken in de sale. Ik besloot een mooie najaarskleur […]

  4. […] indie merken uit proberen is altijd leuk. Een tijd terug had ik al eens een lakje van Ms. Sparkle in de verrassingsbox van NailtheMail. Maar nu heb ik er nog een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge