Nail Art *Zigzag Holo*

Al een flinke tijd heb ik nail stickers van de BornPrettyStore op mijn bureau liggen. Prachtige holografische stickers maar geen idee wat ik er mee wou maken. Tot ik er gewoon eens mee aan de slag ging.

Ik besloot ondanks dat de stickers holografische zijn ook nog eens holografische lakken te gebruiken. En omdat we een beetje hikken tussen lekker zonnig en de grijze dagen leek het me leuk om een zwarte en een paarse lak te gebruiken.

Om op het eind de leuke zigzag stickers te kunnen gebruiken zonder dat ze helemaal onder de lak zitten besloot ik eerst mijn nagels te delen doormiddel van een stuk striping tape. Deze plak ik zo recht mogelijk over het midden van mijn nagels. Aan de ene kant lak ik met Smitten Polish – Cauldron Bubble en aan de andere kant met Lacquetser – The Purpletraitor. Ik lakte wat dikker dan normaal omdat het dekkend moet zijn en je niet meerdere laagjes kan aanbrengen in verband met de striping tape. Je werkt nagel voor nagel en wanneer je de 2 kleuren lak hebt aangebracht haal je de striping tape ervan af.

Dit laat je goed drogen. Ik lak altijd even een laagje sneldrogende topcoat om dit proces net iets te versnellen. En dan ga je aan de slag met de holografische nail stickers. Je knipt ze op maat en met behulp van een pincet kun je ze prima op hun plek leggen. Even zachtjes aanwrijven en aflakken met een topcoat. En klaar is het holografische feestje!Deze prachtige stickers zijn te koop bij de BornPrettyStore. Ik vind ze super leuk en ga ze zeker in de zomer gebruiken want dat zal helemaal prachtig zijn. Wil jij ze ook om tijdens de zonnige dagen te kunnen stralen. Je kan de stickers hier kopen en ze kosten $1,65. Wanneer je code PINKW10 invult krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Zigzag Holo*

  1. Wat een gave nail art Wendy! Echt heel leuk!
    Nailtalk onlangs geplaatst…El Corazon Pink Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge