Nail Art *Winter*

Voor de kerst kwam ik op Instagram een nail art tegen die ik wel graag wou namaken. Het kon niet heel lastig zijn alleen mijn nagels waren steeds niet echt lang genoeg.

Na lang wachten en nagels die steeds weer afbraken ben ik er toch maar eens voor gaan zitten. Prachtige sneeuw nagels met blauwe accenten. Als basis lakte ik mijn nagels wit. Een goed dekkende witte lak doet hierin wonderen zodat je niet te lang hoeft te wachten.
Vervolgens koos ik 2 soorten blauwe glitters om met een sponsje aan te brengen op mijn tips (hier waren langere nagels dus ook iets handiger). Een laagje topcoat om er een geheel van te maken en wachten tot dit goed is uitgehard. Wanneer dit alles droog is koos ik ervoor om met 2 kleuren blauw sneeuw vlokjes te stempelen. Licht Blauw van Konad en een holografische donkerblauw van PUPA. En tadaa nog een extra laagje topcoat en je bent klaar!

Ik vond het uiteindelijk een super leuke en simpele nail art. En achteraf waren die langere nagels niet eens echt nodig geweest. Wel vind ik dat ik nog iets beter moet oefenen in het gelijkmatig aanbrengen van de glitters 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Winter*

 1. Ik heb ook zoiets gemaakt poosje geleden, heel leuk zeg! Vooral met die glitter, maakt het extra bling bling!
  NailTalk onlangs geplaatst…Minty Tales – NailsMy Profile

  • Ow echt?! Ik ga zoeken want die kende ik niet 😛

   Edit: Gevonden en die van jou is ook echt prachtig. Glitters doen in zo’n nail art toch wel net iets meer!

 2. gaaf gemaakt ;D
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 19/1; Burgundy Queen.My Profile

 3. Super leuk geworden!!

 4. Wauw echt heel erg mooi!
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Media ♥ Mijn 5 laatst bekeken films #7My Profile

 5. echt superrrrr cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge