Nail Art *Winter Snow*

Tis alweer ruim een week geleden dat ik een nail art postte. Normaal was dit niet zo vaak maar momenteel maak ik ze met plezier. Dus vandaag weer eens een winterse nail art.

Door de kou buiten ben ik minder buiten te zoeken en ben ik vaker opzoek naar dingen die ik in huis kan doen. 1 van de redenen waarom ik in de winter ook meer nail arts maak en verzin. Vandaag weer een heerlijk winterse nail art.

Als basis koos ik voor een blauwe gradiënt. Voor mij zijn dat kleuren van bevroren water en de koude donkere avonden. Ik koos voor Angelica – Something Blue en KIKO Denim – 466 – French Charcoal. Na 2 laagjes te hebben gesponst met mijn make up sponsje heb ik een laagje snel drogende topcoat aan gebracht om zo snel door te kunnen met het stempelen van sneeuwvlokken. Omdat ik niet alleen maar witte sneeuwvlokken wou besloot ik in 2 kleuren te stempelen. Zilver en wit. Op sommige nagels is dit effect beter te zien dan de andere. Maar het resultaat vind ik lekker winters koud.Ik blijf het leuk vinden om zo bezig te zijn en mijn rust momenten in te lassen. Snel maar weer iets maken waar ik blij van word. Wat vinden jullie?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Winter Snow*

 1. wat is deze leuk geworden zo met de snowflakes erop gestempeld, echt apart!
  Petra onlangs geplaatst…Sweets & Snacks: Bites we love …My Profile

 2. Wauw wat goed gelukt! Erg mooi geworden!
  NailTalk onlangs geplaatst…GUESTPOST: MargrietMy Profile

 3. Wederom een erg mooie nail art!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Reminder: X-mas Giveaway!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge