Nail Art *Watermarble Serpentine*

Gisteren konden jullie al mijn confetti nail art creatie zien. Maar bij carnaval hoort niet alleen confetti maar ook nog eens serpentine. Dus na mijn confetti nail art kon deze natuurlijk niet uitblijven.

Ik koos alleen deze keer voor een andere manier dan een kwastje en wat lakjes. Ik koos ervoor om deze nail art te gaan watermarblen. Hoe kun je beter en anders sierlijke slierten over je nagels laten gaan?!

De precieze lakken die ik gebruikte ben ik helaas vergeten op te schrijven. De kleuren die ik gebruikten zijn geel, roze, paars en blauw. De blauwe lak is van Essence uit de Wave Goddess collectie. Hier lakte ik ook mijn wijsvinger en pink mee. Op de blauw gelakte nagels wou ik nog een extratje doen en plakte doormiddel van een druppel topcoat een roze stud erop.Gelukkig is morgen alles weer normaal en zit carnaval er weer op! Ook al geef je misschien niets om carnaval ik hoop dat je op zijn minst genoten hebt van de nail arts die ik heb laten zien! Voor de laatste x dit jaar ook namens Sully in zijn boevenpak…. ALAAAAAAF!Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Watermarble Serpentine*

 1. Mooie kleuren heb je gebruikt voor de watermarble.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review | Waxmelts.nlMy Profile

 2. Mooie Nail Art is het geworden!

 3. Super leuk zeg! Goed gelukt!

 4. weer zo een gezellige nail art…volgens mij had Sully niet erg veel zin in deze carnavals look!
  Petra onlangs geplaatst…Essence Hidden Stories, Soufle eyeshadow 01My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge