Nail Art *Watermarble Heart*

Morgen is het weer zover, de dag van de liefde. En bij Valentijn hoort natuurlijk veel hartjes. Maar ik wou eens een keer niet het standaard rood, roze en wit kiezen. Dus ik koos voor 2 andere kleuren.

Ondertussen lukt het me aardig om met bijna alle lakken te watermarblen. Ik heb dan ook een pot met deksel erop op mijn bureau staan. Doordat de dop erop zit verdampt het water niet en is het altijd op kamer temperatuur en kan ik het gebruiken wanneer ik wil.

Ik koos voor de verandering een roze en mint groene lak. Om precies te zijn Misa – First Kiss en Orly – Gumdrop. Ik vind de kleuren samen echt super schattig en snoepig. Wat vind ik ook perfect bij Valentijn past.

Door in plaats van alles naar het midden te trekken door middel van een marbletool, sate prikker of naald maar vanuit 1 kant naar beneden krijg je een hartjes patroon in de lak die op het water ligt. Je doopt je nagel erop en tadaa echte Valentijns hartjes!Ik ben echt dol op watermarble. Je krijgt er mooie effecten mee en de kleuren combinaties zijn oneindig! Heb jij wel eens een poging tot watermarble gedaan?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Watermarble Heart*

 1. Mooie gelukt je watermarble. Ik heb het een aantal keren gedaan maar het is wel echt iets waar ik de tijd voor moet nemen.
  Lonneke onlangs geplaatst…Maybelline Color Sensational Vivids Lipstick | Shocking CoralMy Profile

 2. het ziet er heel leuk uit, zelf heb ik nog nooit een poging gedaan, maar ga het toch binnenkort eens proberen…
  Petra onlangs geplaatst…Kleine tips om je nagels te vijlen ..My Profile

 3. Mooi hoor! Moet ook zeker weer eens een poging doen!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Large Hologram – 423/508 CosmosMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge