Nail Art *Valentines Day*

Happy Valentine!

En wat hoort er bij Valentijn? Juist heel veel hartjes en roze (en rood). Ook al vieren wij het zelf niet zo omdat het voor ons altijd ongunstig valt wil ik het toch een beetje delen met jullie.

Bij het zien van een aantal kleuren en een bepaalde glitterlak wist ik al wat ik ging maken. Het word niet spectaculair of zo maar toch heeft het iets schattigs. Ik begon met een wit roze gradiënt. Heerlijk zacht en liefjes.

Ik had al een glitterlak van KIKO op mijn bureau gezet. Een roze glitterlak met 2 maten glitters en holografische hartjes. Ik lakte wat op een sheet zodat ik de hartjes eruit kon pakken en op mijn nagels kon plaatsen. Voorzichtig wat glitters erover heen lakken en een laagje topcoat en klaar is het.Ik vind het een leuke subtiele en bovenal super schattige nail art geworden! Ik wens jullie een leuke verrassende dag met hopelijk heel veel liefde!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Valentines Day*

 1. Ohoh! wat heb je er weer iets onwijs leuks van gemaakt, mijn hartje maakt er een klein sprongetje van, echt heel apart!
  Petra onlangs geplaatst…Om te zoenen, Catrice , lip balm, Cherry ty…My Profile

 2. Vind ik nou echt een leuke Valentijns mani! Cute! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon Skull – Nail ArtMy Profile

 3. Wat een mooie nailart, vind het verloop ook echt prachtig!
  Mirjam onlangs geplaatst…Essence Studio Nail Polish Corrector PenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge