Nail Art *Valentine White Sweetness*

Zijn jullie er al klaar voor? Een dagje met je geliefde of juist je geheime liefde kunnen uiten. Ondanks dat het super commercieel is vind ik het altijd wel wat hebben. Heerlijk overal liefde! Het zou gewoon normaal moeten zijn!

Ik heb deze hele week diverse nail arts voor jullie van stickers tot stamping en nog wat andere dingen. Vandaag laat ik jullie een stamping variant zien.

Als basis lakte ik mijn nagels met P2 – Sand Style – Illegal. Mooi rood is niet lelijk en in combinatie met de textuur en de glitters hou je zeker een mooie lak over. Ik besloot hier met wit over heen te stempelen zodat het gewoon net wat zoeter zou worden. Ik gebruikte mijn Bundle Monster plate BM-S221 en een grote verzamel plate waar de zoete hartjes opstaan. Na het stempelen je nagelriemen schoonmaken en klaar ben je. Door de textuur is het aflakken met topcoat niet nodig.Ik ben geen rood liefhebber maar vind deze lak erg leuk en zeker in combinatie met het witte stempel patroon. Heb jij al iets voorbereid voor jou Valentijn?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Valentine White Sweetness*

  1. Nice 🙂 P2 ziet mooi uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge