Nail Art *Valentine Heartbeat*

Soms heb je van die dagen dat je heel veel ideeën hebt maar dat de uitwerking volledig aan alle kanten mislukt. Heb je dan een back up? Ik had deze niet toen ik deze nail art ging maken. Toch heb ik iets kunnen maken.

Het wou gewoon echt niet lukken. Wat ik ook deed, niets wou werken en ik begon de moed echt te verliezen. Toen zag ik in mijn to do bakje deze leuke nail stickers liggen. Ik spreek en lees geen Chinees dus was even uitvogelen of het echt stickers waren of dat ik ze anders moest gebruiken.

Ik lakte mijn nagels met Models Own – GlitterGel – Petunia Glitz. Een heerlijke roze/paarse kleur met gouden glitters/flakes. Door de gouden touch in deze lak leek het mij leuk om dit te combineren met de gouden stickers. Plakken en aflakken met topcoat en klaar.Oke, het is niet mijn beste creatie van de afgelopen tijd. Ben ik compleet tevreden? Nee. Zien jullie de nagel van mijn ringvinger? Jup, een ongelukje! Ik hoop dat die nagel snel weer een beetje bij groeit. En gelukkig is er morgen weer een nieuwe dag met hopelijk meer geluk 😉

De stickers zijn van de BornPrettyStore en kosten $2,94. Het leukste aan de BornPrettyStore is dat wat je ook besteld, je altijd gratis verzending hebt. En met code PINKW10 krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Valentine Heartbeat*

  1. Hihi, laat ik nu toch echt gedacht hebben dat jij razendsnel chinees kon lezen…hih, dat valt mij best wel een beetje tegen van je…de nail art is erg geslaagd en ook de stickers zijn erg leuk om te zien…Tjeetje, je hebt wel een beetje pech met je nagels, eerst zo een lelijke snee erin en nu dit….klein pechvogeltje…
    petra onlangs geplaatst…Grip op je knip: Achterstallige betalingen…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge