Nail Art *Valentine Heart Flowers*

Ja ja, stiekem begint de spanning te komen. Valentijn komt steeds dichterbij. Ik ga zondag heerlijk genieten samen met mijn lief en jullie? Of ga je heerlijk de hele dag in je uppie chocola eten. Dit is natuurlijk ook zeker een mogelijkheid.

Vandaag gebruik ik water decals. Weer een andere manier van nail art. Deze leg ik op een kleine gradiënt. Wat weer een totaal andere manier is van nail art. En zo kun je eindeloos met verschillende technieken combineren.

Als basis gebruikte ik een nieuwe lak van Colors by Llarowe genaamd Chasing A Unicorn. Bij deze lak zit een basis lak “Unicorn Color Correcting Base” die er voor zorgt dat de lak wat intenser is. Ik maakte de gradiënt met Cupcake Polish – Back To The Fuchsia. Ik zorgde ervoor dat de roze kleur aan mijn nagelriemen grenst. Hier plaatste ik de water decal op. Zo lijkt het net dat de hartjes decals uit het roze gegroeid komen. Ik ben wederom blij met dit resultaat. En uiteindelijk vind ik toch wel het merendeel van mijn Valentijn nail arts goed gelukt. Ik wens jullie een fantastisch weekend en geef vooral veel liefde zodat je het ook terug kan krijgen <3.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Valentine Heart Flowers*

  1. De water decals zijn echt cute! Mooie heb je het gecombineerd tot één geheel.
    Lonneke onlangs geplaatst…Corponatura | Treat CollectionMy Profile

  2. Die decals zijn echt zo cute! Ik heb ook eens zoiets gehad. Heerlijke nail art, perfect voor Valentijn!
    Nailtalk onlangs geplaatst…Essence All The Greys – 04 Girl with a Pearl & 04 Roaring RedMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge