Nail Art *USA Stye*

Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Speciaal voor vandaag leek het mij leuk om een nail art in USA style te maken. Voor de basis koos ik Blanco van Dance Legend. Een lak die ik nog niet zo lang in mijn bezit heb maar hij is echt prachtig! Voor de Stars en Strips koos ik vinyls van VinylBoutique. De Stars kregen natuurlijk de blauwe kleur hiervoor koos ik KIKO Suger Mat – Royal Blue en voor de strips koos ik P2 Sand Style – Illegal.Terwijl mijn nagels goed aan het drogen waren plakte ik al de vinyls op mijn hand. Hiermee zorg je dat de plak minder sterk word zodat deze je nagellak er niet af trekt. Wanneer je basis lak goed droog is ga je voorzichtig nagel voor nagel aan de gang en begin je met plakken van je vinyls om daar over heen te lakken. Wanneer je de vinyls geplakt hebt lak je de gekozen lak erover heen om vervolgens de vinyls te verwijderen. Als je hiermee te lang wacht dan trek je de net gelakte laag mee en dit is niet de bedoeling.Wanneer je alle nagels hebt gedaan maak je je nagelriemen schoon en breng je een topcoat aan.En dan kan ik je zeggen dat je al klaar bent en dat je echt super leuke creaties kunt maken met Vinyls. Gebruik jij wel eens vinyls? Zo ja hoe combineer je ze dan?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge