Nail Art *Uitleg ManiSwap*

Afgelopen woensdag konden jullie alweer de 2e maniswap zien van mij en Daphne. Ik koos voor een nail art die niet veel mensen bij mij zouden verwachten en zeker niet in de kleur combinatie zoals die is.

Vandaag wil ik jullie laten zien hoe ik deze nail art maakte want ik vond het wel erg leuk om te doen. Daphne had gekozen voor een licht groene kleur en een donker groene kleur. Dit was al een hele uitgaaf in mijn stash maar uit eindelijk koos ik voor Mint Me Up van Catrice als basis en Walk On The Wild Side van Essence. Lekker budget dus.Ik lakte 2 laagjes Mint Me Up van Catrice en liet dit heel goed drogen. Daarna ben ik aan de slag gegaan met mijn chevron vinyls. Eerst zorg ik ervoor dat ze minder plakken doormiddel van de vinyl even op mijn hand te plakken. Dit doe ik altijd om er zeker van te zijn dat mijn nagellak niet word beschadigd. Als ik het idee heb dat ze nog wel plakken maar niet meer enorm ga ik ze op de gewenste plaatst plakken. In dit geval was dat het ruitje.Ik werk nagel voor nagel i.v.m. toch nog het plakken. Daarna de donkere groene lak erover en meteen de vinyls er voorzichtig afhalen. Na dit bij iedere nagel te hebben gedaan pakte ik een striper kwast en zette ik netjes de lijnen er nog naast.Aflakken met topcoat en de nail art is helemaal geslaagd! Ik denk dat ik deze toch echt nog een x met andere kleuren ga proberen te maken want vind het wel enorm leuk geworden!Maken jullie wel eens nail arts met vinyls?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Uitleg ManiSwap*

 1. Erg goed gelukt! En de nail vinyls zijn zó fijn!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…El Corazon: Matte Effect No m&s-164My Profile

 2. Wat leuk om te zien hoe je dit gedaan hebt, hier leer ik weer van….thanx!
  Petra onlangs geplaatst…Nails: Sparkles & Spring..My Profile

 3. Mint Me up blijft zo mooi he! Leuke kleuren keuze! Hou van groen. En leuke nail art!

 4. Mooi gedaan, echt een mooie kleurencombi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge