Nail Art – Uitleg Maniswap

Afgelopen woensdag kon je al de Maniswap met Daphne van Dailynailsart voorbij zien komen. En omdat dit keer het thema verder niet bepaalde welke lakken je moest gebruiken besloot ik om de nail art te maken met allemaal lakken die je bij Nailpaintlove kunt shoppen.

Ik vertelde woensdag al dat de keuze dit keer wat lastiger was maar uiteindelijk gingen we voor een Galaxy Nail Art. Een nail art die eigenlijk best makkelijk is om te maken. Best raar dus dat ik het al een hele tijd niet heb gedaan. Het enige wat je nodig hebt is een donkere basis lak, ik gebruikte hiervoor Nalani van Polished By KPT, een witte of zilveren lak, ik gebruikte hiervoor Encore Margot van AEngland, een roze lak, ik gebruikte hiervoor Miriam van Virtuous Polish, en een blauwe lak ik gebruikte hiervoor Anna van F.U.N. Lacquer. Verder heb je nodig een sponsje en een fijn penseel. Als eerste lak je je nagels met de donkere basis. Ik gebruikte 3 laagjes Nalani voor een diep intense blauwe basis. Door de glitters in de lak heb je al bijna een Galaxy op je nagels. Maar goed we gaan voor een nail art dus we gaan even verder. Op een stuk papier heb ik druppen van Encore Margot, Miriam en Anna gedaan. Zo kan je met een make up sponsje goed deppen. Ik gebruikte de hoekjes van het sponsje zodat ik op mijn nagels preciezer kon deppen. Ik werkte in schuine lijnen. Ik begon met Encore Margot daarover heel lichtjes Miriam en daarover Anna. En op sommige plekken depte ik nog een beetje Nalani. Om het geheel af te maken heb ik een fijn penseel gepakt en ben ik sterren gaan zetten en stipjes. Het geheel aflakken met een goede topcoat en je nail art is helemaal af.Alles wat ik voor deze nail art heb gebruikt is te vinden bij Nailpaintlove. Helaas is de shop tijdelijk gesloten in verband met het vernieuwen van de shop. De prijzen verschillen van €3,50 voor een setje fijne penselen tot ongeveer €15,- per lakje.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art – Uitleg Maniswap

  1. Hou van galaxy nail arts! Heel goed gelukt meis, ziet er top uit!

  2. Wat een mooie galaxy nails…prachtig!
    Petra onlangs geplaatst…Open monumenten dag 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge