Nail Art *Uitleg ManiSwap*

De eerste maniswap van deze maand is alweer ff geleden en de volgende staat alweer om de hoek. Daarom laat ik jullie vandaag zien hoe ik de 2e maniswap van deze maand in elkaar heb gefröbeld.

Het is net knutselen. Alleen in plaats van schilderen op een leeg vel papier of doek ga je aan de slag op je nagels. Om een goede basis te hebben lakte ik mijn nagels mijn de lichtste kleur van dit viertal. Hiermee kun je makkelijk de rest invullen. De bedoeling is dat je een soort van patchwork kleed gaat maken. Ik pakte 3 redelijk op een volgende kleuren. Ik begon de vakjes te lakken. Dit hoeft nog niet super netjes want we gaan het nog afwerken.Om het netjes af te werken pak je een dun penseel en een zwarte lak. Een zwarte striper zal ook kunnen. Nu ga je over de overlappende stukjes rechte lijnen zetten. Hierdoor creëer je een afscheiding tussen de vakjes. Omdat deze vakjes een soort van aan elkaar genaaid moeten worden zoals een lappenpop dat ook heeft ga je kleine zwarte streepjes dwars over de rechte lijnen zetten. Snap je het nog? Misschien moet ik gewoon de foto’s van het eind resultaat laten zien zodat het duidelijk word! Ik vond het een leuk project en het lijkt me ook geweldig om deze nog eens te maken met Halloween maar dan wat bloederiger. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende ManiSwap want de creaties zijn toch steeds weer verrassend te noemen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge