Nail Art *Uitleg Maniswap*

Woensdag konden jullie al de ManiSwap van Daphne en mij zien. Vandaag vertel ik jullie hoe ik mijn mani swap heb gemaakt.

Helaas kom ik er bij het typen van dit artikel achter dat ik helemaal geen how to foto’s heb gemaakt. Maar.. Ik ga het gewoon heel duidelijk proberen uit te leggen 😉

Ik begon ermee om mijn nagels allemaal zwart te lakken. Op een zwarte of nou ja eigenlijk vooral donkere basis zie je hoe Boulevard of Broken Dreams het beste tot zijn recht komt. Vervolgens heb ik er een laagje BoBD over heen gelakt en dit heb ik goed laten drogen en uitharden.

Vervolgens ben ik mijn vinyls op mijn hand gaan plakken. Waarom? Dit voorkomt dat de plak laag te stickie is en de lak mee trekt. Wanneer de lak uitgehard ik plaats ik de swirl vinyls op mijn midden en ring vinger. (ik werk hierbij nagel voor nagel) Ik koos ervoor om met Miriam van Virtuous Polish erover heen te lakken. Een goede dekkende lak is hierin wel een must aangezien je over zwart heen gaat lakken.

Op mijn pink en wijsvinger heb ik voor een french guide gekozen maar niet om mijn tips van kleur te voorzien maar dit keer om een halve maan te maken onderop mijn nagel wederom met Miriam.Ik ben echt zo blij met deze nail art! Hij is echt super goed gelukt!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Uitleg Maniswap*

 1. Ik vind hem heel gaaf vooral de swirl is goed gelukt!
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art | RainbowMy Profile

 2. Zijn erg leuk geworden. Ik plak idd ook altijd eerst de vinyl op mijn hand.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Blue China Glaze watermarble.My Profile

 3. Deze nail art vind ik zo ontzettend leuk en vrolijk…fijne uitleg heb je erbij gegeven…leuk, daar leer ik weer van…
  Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: PolkadotsMy Profile

 4. Die Swirl is zo gaaf. En Miriam ook! 😀 (hihi)
  NailTalk onlangs geplaatst…NailsInc – Colville MewsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge