Nail Art *Uitleg ManiSwap*

Tijdens de mani swap vertelde ik al wat voor een ramp het was om onze opdracht fatsoenlijk te volbrengen. Vandaag laat ik zien wat ik uiteindelijk heb gedaan en wat ik allemaal heb geprobeerd.

Oke, mijn aller eerste probeersel heb ik niet gefotografeerd. Ik kreeg het niet eens van mijn sheet af dus laat staan dat ik er iets mee kon. Mijn 2e poging was wat beter en ging ook prima los.

Ik begon met een siliconen bakmatje. Ik zag dit bij Miriam op haar blog staan voor de reverse stamping. Ik maakte het matje goed schoon en lakte een flink stuk met topcoat. Hier bracht ik een aantal flinke strepen op aan, om vervolgens met een marble tool voorzichtig de strepen aan te brengen. Wanneer dit gedaan is, is het een kwestie van vooral heel lang wachten tot het goed droog is.

Wanneer de lak droog is en de topcoat er onder en erop ook kun je voorzichtig met een pincet de lak verwijderen. En dan zou je het op je nagels kunnen krijgen. Dit mislukte bij mij enorm dat ik er niet eens foto’s van heb gemaakt. Op naar poging 3.

Ik besloot op mijn nagels wat natte lak aan te brengen en hierop met mijn marble tool te gaan marblen en strepen trekken. Nou ja het zag er ook niet uit! Dus ook dit was geen optie.Vervolgens had ik mijn nagels gelakt en ben ik flikke druppen gaan aanbrengen. Vervolgens ben ik met mijn marble tool hier gewoon mee gaan spelen. Dit effect gaf mij het meest het gevoel dat ik er gelukkig mee was. Ik koos ervoor om nog een accent nagel te maken door de kleuren om te draaien op mijn ringvinger.Nagelriemen schoonmaken en aflakken met een topcoat en je bent alweer klaar. Super leuk en ook nog eens super simpel!Ik wil het toch nog wel eens proberen. Want de mislukte pogingen moeten gewoon een x goed gaan. Voor nu ben ik al heel blij met dit effect! Hebben jullie deze techniek wel eens uitgeprobeerd?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge