Nail Art *Uitleg ManiSwap*

Vorige week konden jullie in de mani swap al mijn gemaakte tape braid voorbij zien komen. Vandaag laat ik stap voor stap zien hoe ik het gedaan heb.

Als eerst knip ik flink wat stukjes tape af en plak deze op een dop van een nagellak flesje. Zo kun je ze gemakkelijk pakken om te plakken. Dan ga je in schuine lijnen redelijk gelijke stukken de tape plakken. Plak ze precies andersom zoals je ze eraf gaat halen. Ik begin dus onderaan en werk zo naar boven.Ik koos 3 verschillende lakken en begin bovenaan met de vakjes in te vullen. Vervolgens als het vakje gelakt is haal je de tape er voorzichtig af. Werk hierbij vakje voor vakje. Wanneer de lak droog is trek je dit mee wanneer je de tape verwijdert.Werk nagel voor nagel zodat de tape niet te lang op de droge lak zit en deze beschadigd. Wanneer alle nagels gedaan zijn, topcoat erover en klaar ben je.Ik vind het leuk om met Striping tape dingen te maken. Striping tape kun je kopen bij Nailpaintlove. Per rolletje betaal je €1,00 en je kan er echt vele kanten mee op. Dit is dan ook 1 van de vele mogelijkheden. Heb je wel eens met striping tape gewerkt?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Uitleg ManiSwap*

 1. Schitterend Wendy. Zelf heb ik er het geduld niet voor. Maar na het zien hiervan misschien toch maar weer eens proberen 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…The Balm “FratBoy” en “CabanaBoy” en RT blush brush (duplicates)My Profile

 2. Ahh dus zo heb je dat gedaan! Heel strak en netjes. Mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…Ms Sparkle Polish – Sugar Spice and Everything NiceMy Profile

 3. Erg leuk om te maken!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Fishtail Taped Braided nails.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge