Nail Art *The Murderer Of My Nail*

Ik liet een tijdje geleden al zien dat ik een klein ongelukje had gehad met mijn nagel. Nu ten tijde van Halloween en het gat in mijn nagel gingen de lugubere radartjes in mijn hoofd op volle toeren draaien.

De basis van deze nail art, is super makkelijk en heb ik zelf al vaker gedaan. Voor ik begon aan deze nail art lakte ik mijn nagels met een base coat en een blanke lak. Hierdoor krijgen je nagels een mooie glans en zijn ze beschermd tegen het heftige rode pigment.Voor ik begon pakte ik al mijn spulletjes erbij. Ik gebruik een oude pennenhuls maar een rietje werkt natuurlijk ook perfect. Ik wou het gat in mijn nagel nog wat erger maken en koos hiervoor een grijze (Sing, Hey Dirty Lilah van Catrice) en een zwart lak (Black on Black van Sinful Colors). Ik menge deze lakken tot een niet egaal geheel. Met een klein kwastje ging ik voorzichtig (want het is een gevoelig wondje) de randjes van het gat in mijn nagel donkerder maken.

Time for some bloodie mess!
Op mijn pink rondom de wond zorgde ik voor wat dikkere druppels bloed die wat lijken te stromen. Voor de wat bloederige kleur koos ik Fame Fatal van Essence en Red Satin van China Glaze. Deze 2 rode kleuren heb ik samen met een klein drupje zwart gemengd voor een werkelijke bloed kleur.

Nu de rest van de nagels nog. Ik smeerde eerst mijn nagelriemen even goed in met de Cuticle Defender van El Corazon. Dit hoeft natuurlijk niet voor een nog echter effect maar ik zelf vond het zo wel prima. Ik pakte mijn pennenhuls erbij en doopte de smalle kant in de gemengde rode lak. Deze houd ik op enige afstand van mijn nagels. Ik richt en blaas vol kracht de lak op mijn nagels. Hierdoor krijg je als het ware echte bloedspatters. Ik vind het effect echt geweldig geworden! Iedereen die ik deze nagels laat zien gruwelt helemaal. Dat is nou net wat ik rond deze tijd van het jaar het liefst zie gebeuren 😛 Lekker bloederig! Zo heb ik mijn nagelongelukje toch nog op een leuke manier kunnen gebruiken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
 • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
 • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Nail Art *The Murderer Of My Nail*

 1. Oh wat creatief! Zo kan je het wel een positieve draai geven 😉 Heel origineel gedaan!
  Mirjam onlangs geplaatst…Limited Edition Tony Chocolonely Popcorn Discodip & Lemon CheesecakMy Profile

 2. Er zijn echt gewoon wat haartjes op mijn arm die overeind gaan staan!! Gruwelijk… en die laatste foto met dat mes.. SPOT ON! 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…FOXY PAWS – Leading Lady , Accidental Boob Graze, Be Seeing You and Cleanup TimeMy Profile

 3. Jakkie ik krijg er de griezels van…net echt, mooi gedaan
  Petra onlangs geplaatst…Mijn ” ik speel nog graag buiten in de bladeren ” wishlistje…..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge