Nail Art *Texture Stamping*

Vandaag weer eens een stempel nail art. Toch wel wat anders dan normaal maar het blijft gewoon super leuk om doormiddel van zoiets simpels een kunstwerkje op je nagel te hebben.

Jullie konden But Of Corpse van China Glaze al eerder zien. Een super mooie textuur lak bestaand uit een metallic groene basis en glitters. Maar toch vond ik dat ie nog wat extra’s verdiende. Ik koos voor mijn Pro XL 07 imageplate van MoYou en koos voor het speelse patroon op de plate.Omdat ik de zwarte glitters nog wat extra kracht bij wou zetten koos ik voor een zwarte stempellak. Stempelde het patroon netjes op mijn nagels. Nagelriemen schoonmaken. En klaar ben je al. Omdat de basis lak een textuur lak is koos ik er voor om geen topcoat te gebruiken zodat je het textuur effect blijft zien.Alle stempel benodigdheden zijn te vinden bij Nailpaintlove. En mocht je net als mij dol zijn op stempelen dan neem ook zeker eens een kijkje tussen alle MoYou plates. Deze kosten bij Nailpaintlove maar €6,00 per stuk!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Texture Stamping*

 1. Patroon en kleuren passen heel goed bij elkaar! Leuk gedaan. En mooie plate, die heb ik ook 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Hema long lasting nailpolish 441My Profile

 2. Wat leuk het patroontje deed mij een beetje in de verte denken aan het schild van een schildpadje….cute!
  Petra onlangs geplaatst…Nails: Nice tomette you, material girl…My Profile

 3. Ik ben niet echt fan van textured lakken. Maar deze kleur maakt dat helemaal goed!
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Sun Kissed Gradient.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge