Nail Art *Sweet As Candy*

Ow kennen jullie die geel roze schuimblokken of spekken? Of wat dacht je van de dubbel vla aardbei/vanille? Allemaal zo zoet maar zo lekker! Om over de kleuren maar ze zwijgen.

Een tijdje geleden ontving weer een leuk pakketje van NailPaintLove. Dit keer zat er de prachtige Magdalena van Virtuous Polish bij in. Een neon gele kleur met een chalky finish. Maar weten jullie nog Miriam van Virtuous Polish? Juist, dat is een mooie roze lak en ik besloot deze 2 te combineren.

Op mijn pink lakte ik 2 laagjes Magdalena en op mijn wijsvinger 2 laagjes Miriam. Op mijn ring en middelvinger maakte ik een gradiënt met deze 2 lakken. Maar ik draaide ze wel om. Toen ik klaar was moest ik meteen aan al die zoete snoepjes denken. Deze lakken zijn echt geweldig om gradiënts mee te maken. Ook stempelen ze perfect. Oftewel de perfecte nail art nagellak. Deze lakken zijn te koop bij NailPaintLove. Helaas is de shop tijdelijk offline maar wanneer deze weer online komt zijn deze lakken zeker de moeite waard!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Sweet As Candy*

  1. Heerlijke kleuren en ze lijken me ook zo fijn! Mooie gradient!
    NailTalk onlangs geplaatst…Essie – Urban JungleMy Profile

  2. wat een heerlijke kleuren…een tijd terug heb ik deze tinten ook gebruikt in een nail art en elke keer als ik er naar kijk word ik nog steeds vrolijk van de kleuren….dat heb ik hier ook bij, als ik er naar kijk,…..heerlijk kleuren en een heel mooie gradient….
    Petra onlangs geplaatst…Lekker in een hoekie met een boekie…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge