Nail Art *Summer Desire*

Tijdens deze periode heb je meestal 2 groepen mensen. Je hebt de vakantie gangers en je hebt de thuisblijvers. Ik behoor helaas tot de laatste groep maar wie weet wat er nog in het najaar op mij ligt te wachten en anders volgend jaar.

Maar ondanks dat ik thuis zit heb ik wel enorme vakantie verlangens. En met dit in mijn hoofd ging ik aan de slag met wat kleuren nagellak, een make up sponsje en wat penselen.
Ik koos ervoor om een gradiënt te maken. In de gradiënt moesten het witte strand, de blauwe zee en de helder blauwe lucht zichtbaar zijn. Ik koos daarom voor de volgende lakken:
-China Glaze – Kenetic Candy – voor de heldere lucht
-Essence – Have A Break – Voor de heldere blauwe zee
-China Glaze – Don’t Honk Your Thore – Voor het witte zand strand

Na deze kleuren in deze volgorde op mijn make up spons te hebben gelakt en mijn nagels een witte basis hebben ben ik gaan sponsen op mijn nagels. Na 2 laagjes waren de kleuren mooi en was het effect wat ik wou perfect.Hierna besloot ik met een klein kwastje verder te gaan want wat hoort en nou bij een wit strand. Juist de heerlijke palmbomen schelpen en zee dieren. Ja ik denk dat hier wel meerdere mensen (stiekem) naar verlangen.Ik heb deze nail art 3 dagen gedragen en kreeg er erg veel reacties op. Ik keek er ook graag naar en zag mezelf al liggen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Summer Desire*

  1. Wat ontzettend gaaf! Mooi gemaakt zeg. 😉 Xx
    Mandy onlangs geplaatst…Winactie voorbereiding dmv een poll. (Keuze van mijn followers zelf)My Profile

  2. heel leuk gedaan…krijgen we met dit herfstweer toch nog even een zomergevoel

  3. deze nail art is ook wel heel heel erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Sunshine Blogger Award..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge