Nail Art *Stars In The Sky*

Het is ondertussen alweer een lange tijd geleden dat ik een super leuk pakketje van BornPrettyStore kreeg. Maar nu mijn nagels weer mooi zijn werd het toch wel tijd om hier iets van te gebruiken.

Tussen alle leuke producten kreeg ik ook een velletje stencils. Ik koos voor een sterren en panter patroon. Beide wel patronen waar ik wat mee kan. Ik lakte mijn nagels met Lakje Lapis Lazuli van Lacquester. Een prachtige blauwepaarse lak met verschillende glitters en flakes en ook nog iets wat holo. Prachtig voor deze sterrenhemel.

Voor ik begin moet de lak goed uitgehard zijn en plak ik alvast een stencil op mijn hand. Zo zorg je ervoor dat de plakkant minder plakkerig word en je de lak minder snel beschadigd. Ik plak hem dan ook een aantal keren overnieuw. Hoe minder sticky hoe beter.Daarna plak je hem voorzichtig op je nagel en duw je de zijkanten goed aan. Je kan er nog voor kiezen om je nagelriemen in te smeren met een Liquid Latex zodat je minder hoeft schoon te maken.Ik gebruik dan een make up sponsje en dep zo de lak over het stencil op mijn nagel zodat je een mooi geheel krijgt. Ik koos ervoor om Harp On It van Color Club te gebruiken.Wanneer je klaar bent met sponsen haal je de stencil voorzichtig van je nagel af en dan lak je hem af met topcoat.Ik koos ervoor om op mijn ringvinger de hele stencil te gebruiken en op de andere nagels een gradiënt. Het eind resultaat is niet helemaal geworden zoals ik had gehoopt maar ik vind ze toch zeker geslaagd.De Nail Art Manicure Stencils zitten per 12 verpakt. 6 van ieder patroon. Wanneer je de stencils uit zijn verpakking haalt zitten ze op een dikker plastic geplakt. De stencils voelen wat rubberachtig aan maar ze werken erg prettig.

Deze patronen zitten in verpakking NK03 en buiten deze NK03 zijn er nog 5 andere verpakkingen. Elke verpakking kost $1,99. En het allerleukste van de BornPrettyStore is dat je geen verzendkosten betaald. En wanneer je code PINKW10 invult krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Stars In The Sky*

  1. Ze zijn leuk! ik heb ook een paar stencils mogen ontvangen alleen dan in een ander patroon. Werken erg fijn.
    Daphne onlangs geplaatst…Boho: Palm Tree.My Profile

  2. wat een leuke stencils, het lijkt mij erg handig om die te gebruiken
    Petra onlangs geplaatst…Grrrr…Mijn”verborgen agenda” werd doorzien….My Profile

  3. […] wil ik jullie de basis lak uit mijn Stars In The Sky nail art laten zien. Wederom een prachtige lak die uitstekend is samengesteld door […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge