Nail Art *Stamping Marble*

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Vorige week konden jullie 2 Faced Cherries van Lacquester al zien. Aangezien de lak een prachtige gouden gloed door de flakes en shimmers bevat leek het mij wel tof om met een gouden stempellak een watermarble patroon te stempelen.Ik pakte mijn BPS L005 plate erbij en koos het patroon met een mooie marble bloem. Eerst smeerde ik mijn nagelriemen even in met Cuticle Defender. Daarna stempelde ik het patroon om en om zodat de dichte zijdes tegen elkaar zouden zijn zodat je het echte bloem idee krijgt. Even alles schoonmaken en aflakken met een topcoat en je hebt een prachtig, snel, makkelijk, zonder knoeien water marble effect met elke lak die je maar wil!Ik vind de BPS L005 plate echt geweldig! Deze is te koop bij de BornPrettyStore voor $2,99. Ik denk dat jullie deze nog wel vaker voorbij gaan zien komen. Ook kun je een gouden stempellak bij de BornPrettyStore aanschaffen deze kost daar $5,50. Wanneer je code PINKW10 invult krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Momenteel hebben ze ook nog een Black Friday actie. Als je $3,99 besteed krijg je een coupon van $12,00 en wanneer je $9,99 besteed krijg je een coupon van $30,00

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Toen ik deze lak een hele tijd terug in de winkel zag staan dacht ik dat ik hem echt geweldig zou vinden. Mooi over lichte kleuren en zo net dat extra aan een simpele crème lak te kunnen toevoegen.

Leave a comment to Nail Art *Stamping Marble*

  1. Wat een mooie stamping plate zeg, zou ook voor mij een uitkomst zijn ben zelf niet geweldig in marble nails en vind het vaak te veel gedoe 😉 Mooie kleuren combinatie!
    Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op Nailbox | Mix & Match Winter Nail ArtMy Profile

  2. Wauw prachtig zeg Wendy! Super feestelijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge