Nail Art *Stamping Gradiënt*

Vorige week liet ik op Nailpaintlove al een prachtige basic gradiënt zien. Omdat ik het verhaal van AEngland en zijn legendes super vind besloot ik er nog wat extra’s mee te doen.

DSC_95731-BorderMakerIk koos voor een handgeschreven image op 1 van mijn MoYou plates. Ik stempelde deze erover met zwart zodat het leek geschreven met inkt. Wil je alles in een volledig artikel lezen en zien. Check dan even mijn blog op Nailpaintlove.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Stamping Gradiënt*

  1. Prachtig ziet het er weer uit…..
    Petra onlangs geplaatst…My nails of the dayMy Profile

  2. Stempelen op een gradient, we just can’t get enhough do we!! 😛 Love it!
    NailTalk onlangs geplaatst…All El Corazons – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge