Nail Art *Spring Tape Braid*

Jullie konden tijdens de mani swap al een braid nail art zien met behulp van wat striping tape. Nu met dit mooie weer besloot ik nogmaals zo’n braid nail art te maken met vrolijke zonnige kleuren.

Ik heb nogmaals een stap voor stap gemaakt voor als het de vorige keer niet helemaal duidelijk was.

Als eerste lak je je nagels in een basis kleur. Dit laat je goed drogen en uitharden. Vervolgens knip je stukjes striping tape af en plak deze op een dop. Dan ga ik in schuine lijnen werken en begin ik onderaan. Zo werk ik om en om naar boven zodat ze in tegengestelde richting zitten zoals ik ze eraf haal. Werk altijd bij dit soort dingen nagel voor nagel.Wanneer je nagel afgeplakt is, begin je boven aan met het vullen van de vakjes. Wanneer 2 aan elkaar grenzende vakjes gekleurd zijn haal je al het stukje tape wat er tussen zit weg. Hoe langer je de tape laat zitten hoe lastiger het word om alles netjes te verwijderen.Als alle nagels klaar zijn maak je je nagelriemen schoon en lak je alles af met topcoat en klaar ben je!Ik vind deze nail art echt super leuk en je kan er vele kanten mee op. Alle lakken die ik gebruikt heb zijn te koop bij Nailpaintlove. Mocht je geen striping tape hebben dan is ook deze te vinden in de webshop.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail Art *Spring Tape Braid*

  1. Wat is weer leuk geworden. Kleurrijk! Heel netjes gedaan.
    NailTalk onlangs geplaatst…Zig Zag to the Zig Zag – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge