Nail Art *Sprakling Butterfly*

Instagram is een geweldig social media maar kan ook gevaarlijk zijn :P. Eind Januari kreeg ik fantastische nail mail na aanleiding van een post op Instagram. Een holografische stempellak!!

Al een tijdje zag ik diverse dingen van JoliePolish voorbij komen op Instagram. Mega big stampers, stamping polish enz enz. Oke ik werd benieuwd en zag dat ze nieuwe stempellakken had gemaakt waaronder een zilveren holografische stampel lak. Oke die moest ik hebben. Eenmaal thuis heeft ie een tijdje op mijn bureau gestaan omdat ik nog niet helemaal wist wat ik er mee zou doen.

Na mijn swatches van Doctor Lacquer – Scubaloha – Uhu Uliuli bedacht ik me dat ik nog zo’n zelfde soort kleur glitter nail polish strip had van Incoco. Deze had ik nog van Allesvoorjeuiterlijk.nl. Ik bracht deze Perfect Accent – Lavender Allure aan over mijn ring vinger en ik had gelijk de kleur paste precies! Maar ik vond het nog wat saaitjes. Ik pakte mijn clear stamper, imageplate JQ13 (Hier op eBay) en een zwarte en mijn holografische stamping polish.

Ik koos voor het vlinder patroon. Vond dit perfect bij de kleur, glitters en het idee wat ik had passen. Door middel van de clear stamper kun je heel precies werken. Dit werkt echt heerlijk. Ik deed nog even wat Cuticle Defender langs mijn nagelriemen en kon aan de slag gaan. Eerst stempelde ik de vlinders met de zwarte lak. Een goede basis die de vlinder goed zou laten stralen. Hier overheen maar -niet helemaal zodat je wat diepte krijgt- stempelde ik de holografische vlinders. Aflakken met topcoat en je bent klaar.Ik ben enorm tevreden over deze nail art. Vanalles gecombineerd maar toch een enorme eenheid. De Incoco – Perfect Accent – Nail Polish Strips zijn verkrijgbaar bij AllesVoorJeUiterlijk.nl. Voor 1 setje met 8 verschillende maten betaal je €2,99. De holografische stempellak van JoliePolish is wat prijzig maar met $18,00 (exclusief verzenden) toch wel echt fantastisch.

*Dit Product is mij ter review toegezonden.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Leave a comment to Nail Art *Sprakling Butterfly*

  1. Ik vind de nail art ook echt heel mooi en één geheel.
    Lonneke onlangs geplaatst…Winactie | Nailbox VerrassingsboxMy Profile

  2. Hele elegante mani Wendy! Prachtig!
    Nailtalk onlangs geplaatst…Essence All The Roses Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge