Nail Art *Splatter Stamping*

Nail arts, over het algemeen maak ik er de laatste tijd best veel. Oke, nu op dit moment even op een heel laag pitje maar dat komt vanzelf wel weer. Ik heb er nog steeds veel plezier in.

DSC_0006-BorderMakerOp dit moment neem ik vaak genoegen met een prachtige stempel nail art. Snel, Mooi en gewoon perfect voor mindere dagen. Vandaag laat ik jullie op Nailpaintlove weer 1 van mijn stempel creaties zien. Als basis koos ik voor Feel The Breeze van China Glaze om hier vervolgens mooie spetters op te stempelen. Wil je meer informatie over wat ik precies gebruikte lees dan snel mijn artikel op Nailpaintlove. Ik zal het leuk vinden als jullie daar ook een reactie achter laten!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.
  • Hoe kun je snel een super leuke nail art maken zonder al te veel moeite en toestanden. Soms heb je daar gewoon geen behoefte aan maar wil je wel iets moois op je nagels. Vandaag een simpele galaxy nail art voor jullie.
  • Vandaag is het dan zo ver. Op het moment dat dit online komt gaat bij ons de wekker af om richting Schiphol te vertrekken. We vliegen pas over een paar uur maar spannend is en blijft het altijd!

Leave a comment to Nail Art *Splatter Stamping*

  1. Wat is ie leuk!! Ga ik ook eens proberen met zo’n spatter patroon.
    NailTalk onlangs geplaatst…Essie Summer collection 2015 – ChillatoMy Profile

  2. wat een mooie kleurcombi heb je gebruikt, heel leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Unboxing verrassingspakketje Ziaja…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge