Nail art: Spetters

Nee mensen deze nailart heeft helemaal niets te maken met de film Spetters maar het zijn slechts verfspatten/verfspetters. Ik heb sinds korte tijd een aantal image plates meer tot mijn bezit en toen ik ze allemaal zat door te kijken viel mijn oog op een leuk patroon. Ik legde hem opzij en zag vervolgens een kleinere versie op een andere plate. Al benieuwd?

 
Wat gebruikte ik voor deze ware spetters:


– China Glaze – Haunting 
– Stempel lakken Essence wit en zilver
– Stempel lakken Konad roze en blauw
– Image Plates Essence en Bunnynails

Als basis van deze nail art gebruikte ik de mooie zwarte lak van China Glaze – Haunting. Deze konden jullie een paar dagen geleden al bewonderen. 


Op het zwart wou ik een paar frisse kleuren aanbrengen en koos daarom voor deze kleuren stempel lakjes.


Zoals jullie al konden lezen had ik mijn image plates al uit gekozen en begon met het grote spat patroon.


Deze leuke spatten/spetters gaven een grappig en speels effect. Vond het erg jammer dat het zilveren spatje niet duidelijk te zien was maar het gaf wel net wat extra’s


Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Nail art: Spetters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge